Søk om SMS lån – opptil 500.000 kroner

Hvor mye vil du låne?

Månedsbetaling
Fra 2 659 kr
200 000 kr
8 år
Månedsbetaling
Fra 2 659 kr
+47

Jeg godtar brukeravtalen.

Nominell rente fra 7,49% til 21,95%. Effektiv rente fra 8,3% til 24,4%. Eksempel eff.rente 15,84%, 65.000, o/5 år, etabl.geb. 950, Totalt: 92.334,-.

Søk om SMS lån – opptil 500.000 kroner

Søk nå

Du starter prosessen ved å fylle ut vårt søknadsskjema.

Behandling

Vi behandler søknaden din umiddelbart og gir deg tilbakemelding innen 15 minutter.

Valg av lånetilbud

Når søknaden er ferdig behandlet kan du velge et tilbud som passer dine ønsker.

Bankene som vurderer din søknad

Collector Bank logoBN Bank logoAS Financiering logoBB Finans logoEkspress Bank logoGjensidige Bank logoIkano Bank logoInstabank logoSantander Consumer Bank logoSvea Finans logoyA Lånet logoMonobank logoMyBank logoOptinBank logoBraBank logoKomplett Bank logoEasyBank logo Collector Bank logoBN Bank logoAS Financiering logoBB Finans logoEkspress Bank logoGjensidige Bank logoIkano Bank logoInstabank logoSantander Consumer Bank logoSvea Finans logoyA Lånet logoMonobank logoMyBank logoOptinBank logoBraBank logoKomplett Bank logoEasyBank logo
Mobile image

Er du ute etter et smslån med gode betingelser? Vi hjelper deg med dette, og du kan søke fra alle mobile enheter – både telefoner, nettbrett og bærbare PC’er. Når vi har mottatt din søknad går vi umiddelbart i gang med å behandle den og å søke sms lån hos oss har mange fordeler. Du bestemmer naturligvis selv hvor mye du vil låne og du bestemmer også nedbetalingstiden.

Nå er det slik at det ikke finnes muligheter til å søke lån direkte gjennom tekstmelding i Norge i dag, men som nevnt er våre sider tilpasset slik at du kan søke om lån via forskjellige enheter og ha den samme gode brukeropplevelsen. Når prosessen er i gang vil vi holde deg oppdatert pr. SMS når tilbudene fra bankene kommer inn.

Brukeropplevelsen er den som står i sentrum hos oss og når du søker om lån på din telefon det der foregå på samme måte som om du satt foran en dataskjerm. Våre nettsider er tilpasset mobile enheter og fungerer derfor svært godt.

Mobile image

Når du søker hos oss gjør du jobben enkel for deg selv. I stedet for å at du må innhente tilbud fra flere banker for å finne et så godt tilbud som mulig, så gjør vi denne jobben for deg. Når du har sendt inn en søknad vil vi sende den videre til en rekke banker, og som sagt får du varsel på SMS og også på epost når vi har fått svar. Det handler rett og slett om at du skal få et konkurransedyktig tilbud på best mulige måte og samtidig spare deg for både tid og arbeid. Bankene konkurrerer om gi deg det beste tilbudet og det er det naturligvis du som tjener på.

Å søke et lån hos oss er derfor ikke noe du trenger å gjøre hjemme i din egen bolig, men faktisk noe du kan gjennonføre uansett hvor du måtte befinne deg – vi har lagt alt til rette for deg!