STK Finans

Søk om smålån på opptil 100 000 kr

Hvor mye vil du låne?

Lånebeløp:250 000 kr
250000
Nedbetalingstid:10 år
10
Månedskostnad:
fra 3 732 kr *

* Eksempel nom. rente 12,90%, eff. rente 13,76%. 250 000 kr over 10 år.
Etableringsgebyr 950 kr. Kostnad 197 860 kr. Totalt 447 860 kr.

Nom. rente fra 7,49% til 26,9%. Eff. rente fra 8,99% til 31,3%.
Rente baseres på individuell kredittvurdering.

Et smålån er et lån som kjennetegnes ved at lånebeløpet gjerne er lavere enn 100.000 kroner. Slike lån er populære i Norge og kan brukes til hva man måtte ønske.

Hvis du for eksempel får en uforutsett utgift er det mulig å søke om et lån som dette for å dekke inn det behovet du måtte ha.

Steg 1

Søk nå

Fyll ut vår søknad om forbrukslån.

Steg 2

Behandling

Vi behandler søknaden din og gir deg det beste lånetilbudet!

Steg 3

Penger på konto

Pengene utbetales direkte til din bankkonto!

Et annet generelt kjennetegn på smålånet er at det er usikret. At det er usikret betyr at du ikke trenger å stille sikkerhet overfor banken i form av pant i egne eiendeler/eiendom, og det er nettopp dette som gjør at du kan bruke pengene til hva du vil.

Et smålån vil være gunstig i de situasjonene hvor du ønsker å låne et forholdsvis lavt beløp, men samtidig ikke ønsker å benytte seg av alternative finansieringskilder som for eksempel et kredittkort. Ettersom et smålån har lavere renter enn et kredittkort vil du også ha muligheten til å ha lengre løpetid på lånet.

Hos oss kan du søke om et smålån og nyte godt av den naturlige konkurransen vi legger opp til. Din søknad formidles videre til flere forskjellige banker og dette gir oss muligheten til å plukke ut det beste tilbudet til deg. Du sikre deg dermed et lån som har de gunstigst mulige vilkårene.

Søknadsskjemaet vårt finner du her.

Husk at du ikke behøver å opplyse noen om hva du skal bruke pengene til, og for mange er det en stor lettelse å slippe å ta den samtalen med banken. Pengene dine disponerer du fritt og verken vi eller banken vil stille noen spørsmål om dette.

Et smålån du søker om hos oss er derfor en privat sak som kun angår én person: nemlig deg.