Refinansiering med sikkerhet

- lån inntil 7,5 millioner kroner med pant i fast eiendom

Hvor mye vil du låne?

200 000 kr
25 år
+47

Jeg godtar brukeravtalen.

Rente fra 5,00% til 11,00%. Effektiv rente i henhold til Forbrukerombudets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 6,7%, 2 mill o/25 år, totalt kr 3.817.360

Refinansiering med sikkerhet

- lån inntil 7,5 millioner kroner med pant i fast eiendom

Mobile image

Hvis du kan tilby pant i fast eiendom som hus eller hytte/fritidsbolig kan du få et refinansieringslån på inntil 7,5 millioner kroner med en nominell rente fra 6,10%. Hvis du har betalingsanmerkning eller pågående inkassosaker er heller ikke dette noen hindring.

Ved å søke om et lån som dette vi vi hjelpe deg med å refinansiere både sikret og usikret gjeld, noe som vi gi deg en lettere økonomisk hverdag med lavere månedlige utgifter. Fyll ut ønsket lånebeløp i søknadskjemaet til høyre og vi vil da ta kontakt med deg for å hjelpe deg videre. Ring oss gjerne på telefon 22726050 om du har noen spørsmål dette lånet.

Søk nå

Du starter prosessen ved å fylle ut vårt søknadsskjema.

Behandling

Vi behandler søknaden din umiddelbart og gir deg tilbakemelding innen 15 minutter.

Valg av lånetilbud

Når søknaden er ferdig behandlet kan du velge et tilbud som passer dine ønsker.

Bankene som vurderer din søknad

Collector Bank logoBN Bank logoAS Financiering logoBB Finans logoEkspress Bank logoGjensidige Bank logoIkano Bank logoInstabank logoSantander Consumer Bank logoSvea Finans logoyA Lånet logoMonobank logoMyBank logoOptinBank logoBraBank logoKomplett Bank logoEasyBank logoNordax Bank logo Collector Bank logoBN Bank logoAS Financiering logoBB Finans logoEkspress Bank logoGjensidige Bank logoIkano Bank logoInstabank logoSantander Consumer Bank logoSvea Finans logoyA Lånet logoMonobank logoMyBank logoOptinBank logoBraBank logoKomplett Bank logoEasyBank logoNordax Bank logo
Mobile image

Betalingsanmerkninger eller gjeldsproblemer

Det er flere som kan oppleve å få betalingsproblemer og dette kan resultere i både inkassosaker og betalingsanmerkninger. Det er da viktig at man tar tak i situasjonen slik at man gjenvinner kontrollen over sin egen økonomi. Kan man som sagt tilby sikkerhet i bolig eller hytte vil en refinansiering være en god løsning på lang sikt.

En refinansiering med sikkerhet har som mål å samle sammen dine forskjellige gjeldsposter i et større lån med gunstigere betingelser, og dette kan dreie seg om gjeld i form av kredittkort, handlekontoer, forbrukslån, smålån og så videre. En finansieringsløsning som dette sørger for at all denne gjelden nedbetales og dette vil gjøre din økonomiske situasjon bedre og langt mer oversiktlig. Med lavere renter og reduserte kostnader i form av færre gebyrer vil du få en klar nedbetalingsplan og et fast beløp hver måned som du kan forholde deg til – og du vil spare penger.

Mobile image

Også mulig med valgfri bruk

Ved å stille sikkerhet i bolig eller hytte kan du også søke om lån som kan brukes til andre formål enn refinansiering. I praksis kan du bruke pengene du låner til hva det måtte være, og hvis det er realisering av en drøm, investering i boligen din eller noe annet du ønsker å anvende pengene til så har du full anledning til det.

Mobile image

Lån inntil 7,5 millioner kroner

Lånet vi kan tilby deg om du stiller sikkerhet i hytte eller bolig er fra 250.000 kroner og opp til 7,5 millioner kroner, men det krever naturligvis at du har en tilfredsstillende betalingsevne. Nedbetalingstiden kan være alt fra 5 år til 30 år, og lånet kan maksimalt være på 85% av boligens markedsverdi eller 75% av fritidsboligens/hyttens markedsverdi.

Din økonomiske situasjon vil selvsagt vurderes individuelt og dette vil være retningsgivende for hvilken rente du vil få. Betalingsanmerkninger og inkassosaker vil naturligvis spille en rolle her, men vil ikke være til hinder for mulighetene du har til å få lån. Vi ønsker å gi deg muligheten til å få et lån og vil fokusere på fremtidig betalingsevne og ikke din betalingshistorikk.

Rente fra 6,10% til 11,90%. Effektiv rente i henhold til Forbrukerombudets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 8.00%, 2 mill o/25 år, totalt kr 4.265.886