Klipp kortene! Refinansiering inntil 500.000 kr.

Uforpliktende lånetilbud fra 7,49% nom. rente.

Hvor mye vil du låne?

Månedsbetaling
Fra 2 659 kr
200 000 kr
8 år
Månedsbetaling
Fra 2 659 kr
+47

Jeg godtar brukeravtalen.

Nominell rente fra 7,49% til 21,95%. Effektiv rente fra 8,3% til 24,4%. Eksempel eff.rente 15,84%, 65.000, o/5 år, etabl.geb. 950, Totalt: 92.334,-.

Klipp kortene! Refinansiering inntil 500.000 kr.

Uforpliktende lånetilbud fra 7,49% nom. rente.

Mobile image

Refinansiering av gjeld opptil 500.000kr

Har du et ønske om å refinansiere kan du gjøre det hos oss. Ved å be om tilbud på lån sammenligner vi betingelser for deg - helt uforpliktende og ikke minst gratis. Prosessen starter med at du fyller ut vårt søknadsskjema. Deretter setter vi i gang med å sammenligne lånetilbud på tvers av banker i markedet, slik at du får den største besparelsen som er tilgjengelig.

Vi tilbyr refinansiering av forbrukslån, kredittkort og annen gjeld opp til 500.000 kroner, og du trenger ikke å stille noen form for sikkerhet for pengene du låner.

Send inn søknad

Dette gjør du ved å fylle ut vårt søknadsskjema

Behandling

Vi behandler søknaden og innhenter lånetilbud til deg

Valg av lånetilbud

Når du har valgt lånetilbud hjelper banken med refinansieringen

Bankene som vurderer din søknad

Collector Bank logoBN Bank logoAS Financiering logoBB Finans logoEkspress Bank logoGjensidige Bank logoIkano Bank logoInstabank logoSantander Consumer Bank logoSvea Finans logoyA Lånet logoMonobank logoMyBank logoOptinBank logoBraBank logoKomplett Bank logoEasyBank logoNordax Bank logo Collector Bank logoBN Bank logoAS Financiering logoBB Finans logoEkspress Bank logoGjensidige Bank logoIkano Bank logoInstabank logoSantander Consumer Bank logoSvea Finans logoyA Lånet logoMonobank logoMyBank logoOptinBank logoBraBank logoKomplett Bank logoEasyBank logoNordax Bank logo
Mobile image

Forbedring av økonomien

Hvis du har flere mindre gjeldsposter i form av for eksempel kredittkort, smålån og handlekontoer kan det lønne seg for deg å søke om refinansiering via våre sider. Det handler om kort og godt om at du samler all slik gjeld i et større og billigere lån for dermed å spare penger hver måned. Refinansiering er vår spesialitet og vi hjelper deg gjennom hele prosessen.

Du kan få et lån til refinansiering uten sikkerhet på opptil 500.000 kroner og vi gjør hele jobben for deg. Vi samarbeider med en rekke banker og i vårt søknadsskjema kan du merke av for at du ønsker å bruke deler eller hele lånet ditt til å betale ned eksisterende gjeld. Søknaden din sendes ut til flere banker og vi plukker ut den banken som kommer med det beste tilbudet til deg i den økonomiske situasjonen du befinner deg i. Banken vil deretter innfri den gamle gjelden din med det nye lånet, og da er jobben gjort! Du får da en mer oversiktlig økonomi og du vil i tillegg kunne spare penger hver måned. Du har naturligvis muligheten til å låne litt ekstra penger utover det beløpet du ønsker å refinansiere.

Mobile image

Hva innebærer det å refinansiere?

Som vi har vært inne på handler refinansiering i dette tilfellet om å samle sammen eksisterende gjeld i et nytt og større lån som har bedre betingelser enn den øvrige gjelden din. I bedre betingelser legger vi først og fremst lavere renter, men det er også andre elementer du sparer penger på. Har du flere gjeldsposter som du betaler på hver måned innebærer dette i tillegg termingebyrer på hver av disse og ved å samle gjelden i ett lån unngår du dette. Du kan faktisk spare tusenvis av kroner bare i gebyrer hvert år, litt avhengig av hvor mange gjeldsposter du har.

Å gjennomføre en refinansiering innebærer også at du rydder opp i økonomien din. I stedet for å få flere forskjellige fakturaer hver eneste måned gjør du hverdagen din enklere ved å samle alt på en innbetaling. Et forbrukslån vil også ha lavere rente enn for eksempel smålån og kredittkort og å refinansiere vil dermed redusere dine månedlige kostnader betraktelig.

En annen fordel er at du får en fast nedbetalingsplan som betyr at du kvitter deg med gjelden, og for hver måned du betaler vil du altså nærme deg en situasjon hvor du er gjeldsfri. Beløpet du sparer på lavere renter og færre gebyrer vil altså kunne bli betydelig i tillegg til at økonomien din blir mer oversiktlig.

Mobile image

Refinansiere med sikkerhet eller betalingsanmerkning

Ved å stille sikkerhet i din fritidsbolig/hytte eller din bolig kan du søke om refinansiering med sikkerhet. Har du betalingsanmerkning eller pågående inkassosaker kan du også søke om refinansiering hos oss ved å tilby sikkerhet.

Send inn en søknad i dag – vi hjelper deg gjennom prosessen!