Hvor mye vil du låne?

LÅNEBELØP:

-
+

LENGDE PÅ NEDBETALING:

-
+
 • Terminbeløp:2083 kr
 • Rente:291 kr
 • Månedsbetaling:2374 kr

Representativt låneeksempel: eff.rente 17,89%, 65.000 o/5 år, etabl.geb. 900, totalt 96.030.

 • slide-1

  Klipp kortene! Refinansiering inntil 500.000 kr.

  Uforpliktende lånetilbud fra 6,99% nom. rente.

 • slide-2

  Spar penger!
  Uforpliktende søknad
  Vi sammenlikner lånetilbud fra 8 banker

banks image
1

Send inn søknad

Dette gjør du enkelt ved å fylle ut vårt søknadsskjema

Send inn søknad
2

Behandling

Vi gir deg rask tilbakemelding på søknaden

Behandling
3

Lånet utbetales

Penger på konto når lånetilbud er valgt

Lånet utbetales

Refinansiering av gjeld opptil 500.000kr

refinansiering

Har du et ønske om å refinansiere kan du gjøre det hos oss. Fyll ut vårt enkle søknadsskjema få i gang prosessen med èn gang – det tar bare et par minutter å fylle det ut. I løpet av kort tid kan du dermed ha forbedret din økonomiske situasjon betraktelig.

Vi tilbyr her refinansiering av forbrukslån, kredittkort og annen gjeld opp til 500.000 kroner, og du trenger heller ikke å stille noen form for sikkerhet for pengene du låner.

Forbedring av økonomien

Hvis du har flere mindre gjeldsposter i form av for eksempel kredittkort, smålån og handlekontoer kan det lønne seg for deg å søke om refinansiering via våre sider. Det handler om kort og godt om at du samler all slik gjeld i et større og billigere lån for dermed å spare penger hver måned. Det er enkelt å få til og vi hjelper deg i prosessen.

Du kan få et lån til refinansiering uten sikkerhet på opptil 500.000 kroner og vi gjør hele jobben for deg. Vi samarbeider med en rekke banker og i vårt søknadsskjema kan du merke av for at du ønsker å bruke deler eller hele lånet ditt til å betale ned eksisterende gjeld. Søknaden din sendes ut til flere banker og vi plukker ut den banken som kommer med det beste tilbudet til deg i den økonomiske situasjonen du befinner deg i. Banken vil deretter innfri den gamle gjelden din med det nye lånet, og da er jobben gjort! Du får da en enklere og mer oversiktlig økonomi og du vil i tillegg spare penger hver måned. Du har naturligvis muligheten til å låne litt ekstra penger utover det beløpet du ønsker å refinansiere.

Hva innebærer det å refinansiere?

Som vi har vært inne på handler refinansiering i dette tilfellet om å samle sammen eksisterende gjeld i et nytt og større lån som har bedre betingelser enn den øvrige gjelden din. I bedre betingelser legger vi først og fremst lavere renter, men det er også andre elementer du sparer penger på. Har du flere gjeldsposter som du betaler på hver måned innebærer dette i tillegg termingebyrer på hver av disse og ved å samle gjelden i ett lån unngår du dette. Du kan faktisk spare tusenvis av kroner bare i gebyrer hvert år, litt avhengig av hvor mange gjeldsposter du har.

Å gjennomføre en refinansiering innebærer også at du rydder opp i økonomien din. I stedet for å få flere forskjellige fakturaer hver eneste måned gjør du hverdagen din enklere ved å samle alt på en innbetaling. Et forbrukslån vil også ha lavere rente enn for eksempel smålån og kredittkort og å refinansiere vil dermed redusere dine månedlige kostnader betraktelig.

En annen fordel er at du får en fast nedbetalingsplan som betyr at du kvitter deg med gjelden, og for hver måned du betaler vil du altså nærme deg en situasjon hvor du er gjeldsfri. Beløpet du sparer på lavere renter og færre gebyrer vil altså kunne bli betydelig i tillegg til at økonomien din blir mer oversiktlig.

Refinansiere med sikkerhet eller betalingsanmerkning

Ved å stille sikkerhet i din fritidsbolig/hytte eller din bolig kan du søke om refinansiering med sikkerhet. Har du betalingsanmerkning eller pågående inkassosaker kan du også søke om refinansiering hos oss ved å tilby sikkerhet.

Send inn en søknad i dag – du får raskt svar hos oss!