STK Finans

Lån penger uten krav til sikkerhet

Frihet til å velge - inntil 500 000 kr

Hvor mye vil du låne?

Lånebeløp:250 000 kr
250000
Nedbetalingstid:10 år
10
Månedskostnad:
fra 3 732 kr *

* Eksempel nom. rente 12,90%, eff. rente 13,76%. 250 000 kr over 10 år.
Etableringsgebyr 950 kr. Kostnad 197 860 kr. Totalt 447 860 kr.

Nom. rente fra 7,49% til 26,9%. Eff. rente fra 8,99% til 31,3%.
Rente baseres på individuell kredittvurdering.

Få et lån uten sikkerhet på opptil 500 000 kr

Når du har behov for litt ekstra penger kan du søke om et lån uten sikkerhet opptil 500 000 kr her hos oss. Ved å sende inn en søknad vil vi hjelpe deg med å finne det lånet som gir deg de gunstigste betingelsene.

Ved å bruke oss sikrer du deg et lån med gode betingelser ettersom vi samarbeider med en rekke banker. Vi formidler din søknad videre til alle disse bankene og plukker ut det tilbudet som har de beste betingelsene, og dermed får du et lån som er så billig som mulig. Vi har erfarne medhjelpere som hjelper deg gjennom hele søknadsprosessen, og ønsker du å slå av en prat eller har spørsmål angående lån uten sikkerhet er du velkommen til å ringe oss på telefon 22 72 60 50.

Steg 1

Søk nå

Fyll ut vår søknad om forbrukslån.

Steg 2

Behandling

Vi behandler søknaden din og gir deg det beste lånetilbudet!

Steg 3

Penger på konto

Pengene utbetales direkte til din bankkonto!

Ingen sikkerhet eller andre krav

Når du søker om et forbrukslån uten sikkerhet hos oss krever vi som nevnt ingen former for pant i dine eiendeler, og det betyr at du ikke behøver å stille sikkerhet i for eksempel bil, hus eller eiendom for å få lån. Har du muligheten til det vil det å ha en medsøker kunne gi deg enda gunstigere betingelser på ditt lån – denne personen blir da medansvarlig for lånet og dette vil gi banken større trygghet.

Hva du vil bruke pengene til bestemmer du helt og holdent selv og du trenger heller ikke å gi oss opplysninger om dette. Bruksområdene er mange og det kan være alt fra lån til depositum og til nedbetaling av annen gjeld. Hvis du skal betale ned øvrig gjeld som du har vil det lønne seg å merke av for dette i din søknad. I tilfeller som dette er det smart å oppgi hvor mye penger du ønsker å bruke på refinansiering slik at bankene får et best mulig vurderingsgrunnlag. Husk at det er en individuell vurdering av din søknad som ligger til grunn, og derfor vil økonomi og betalingsevne spille inn på det tilbudet du får.

Send en søknad nå og motta et uforpliktende tilbud – du bestemmer selv om du vil takke ja til det.

Din tid er viktig

Vi vet at din tid er viktig, derfor startet vi arbeidet med din søknad umiddelbart etter at vi har mottatt den. Vi kontrollerer alle opplysninger og hvis vi mangler noe tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid. På denne måten unngår vi unødvendige forsinkelser i søknadsprosessen, og kan dermed sende ut din søknad til alle bankene vi samarbeider med. Etter kort tid får vi svar og presenterer det beste tilbudet til deg.

Hvis du godtar det aktuelle tilbudet gjenstår det bare å signere lånedokumentene, og hos mange av våre samarbeidspartnere kan du gjøre dette ved hjelp av BankID. Dette innebærer at du kan ha pengene dine på konto i løpet av 24-48 timer – avhengig av hvilken bank det dreier seg om og når på dagen vi mottok din søknad.