Kredittkort med grense på opptil 150.000 kroner

Et kredittkort er et svært nyttig betalingsmiddel som vil komme godt med i mange tilfeller, og ved å sende inn en søknad åpner det seg mange muligheter for deg.

Kredittkortet representerer først og fremst trygg handel for deg og søker du her kan ditt nye kort være på vei i posten allerede i dag. Under ser du et utvalg av kredittkort fra banker som vi samarbeider med, og har har vi laget en oversikt som enkelt lar deg sammenligne de forskjellige alternativene. Når du klikker på knappen kommer du direkte til søknadskjemaet.

# KORT MINIMUM ALDER KREDITTBELØP (MAX) BESTILL
1
Bet.utsettelse: 45 dager - Inntektskrav: 120.000kr / år
18 år 150.000kr
Bet.utsettelse: 45 dager - Inntektskrav: 120.000kr / år

eff.rente 25,4%, 15.000 o/12 mnd.
Totalt 16.408,00.

BESTILL KORT
2
Bet.utsettelse: 50 dager - Inntektskrav: 180.000 kr / år
23 år 100.000kr
Bet.utsettelse: 50 dager - Inntektskrav: 180.000 kr / år

eff.rente 22,51%, 15.000 o/12 mnd.
Totalt 17.715,00.

BESTILL KORT
3
Bet.utsettelse: 50 dager - Inntektskrav: 50.000 kr / år
20 år 100.000kr
Bet.utsettelse: 50 dager - Inntektskrav: 50.000 kr / år

eff.rente 17,12%, 15.000 o/12 mnd.
Totalt 16.323,39.

BESTILL KORT
4
Bet.utsettelse: 45 dager - Inntektskrav: 0 kr / år
18 år 100.000kr
Bet.utsettelse: 45 dager - Inntektskrav: 0 kr / år

eff.rente 23,1%, 15.000 o/12 mnd.
Totalt 16.764,00.

BESTILL KORT
5
Bet.utsettelse: 50 dager - Inntektskrav: 180.000 kr / år
20 år 75.000kr
Bet.utsettelse: 50 dager - Inntektskrav: 180.000 kr / år

eff.rente 32,68%, 15.000 o/12 mnd.
Totalt 17.425,00.

BESTILL KORT

Som sagt er det å betale med kredittkort en trygghet for deg som forbruker og det anbefales fra eksperthold at man benytter kortet som betalingsmiddel når man er på utenlandsreise og når man handler på nett. Man er da sikret å ikke tape penger hvis man blir utsatt for svindel, konkurser, feil/mangler på varer og lignende. Bruken av kortet er regulert i Finansavtaleloven og dermed har du klare rettigheter når du bruker det til å betale for varer og tjenester.

Mange kredittkort inneholder også fordelsprogram som du kan dra nytte av når du bruker det til å betale med, og det betyr faktisk at du kan tjene penger på bruken. Et eksempel på dette kan være kredittkort hvor du får avslag når du fyller drivstoff eller avslag når du shopper.

Det er mange banker som utsteder kort i Norge, og de forskjellige bankene har forskjellige krav til hvem som kan motta et kredittkort. Krav om alder, inntekt og arbeidssituasjon vil være forskjellig fra sted til sted og derfor har vi gjort det enkelt for deg sammenligne kredittkort her.

Hvem kan få kredittkort

Det er slik at de aller fleste kan få innvilget et kredittkort i Norge i dag, og ettersom vi har et samarbeid med flere banker øker mulighetene for at du kan få innvilget et kort ved å søke her. Noen minimumskrav finnes det allikevel:

• Du må være minst 18 år.
• Du må ha norsk statsborgerskap eller ha lignet til norske myndigheter de siste tre årene.
• Du er nødt til å ha et norsk personnummer.
• Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger.

Søk om kredittkort hos STK Finans i dag!

STK Finans AS – Betingelser for søker

Ved å sende inn en søknad om usikret forbrukslån hos Lånemegleren.no (driftet av STK Finans AS) aksepterer du følgende betingelser og vilkår:

§ 1 Oppbevaring og bruk av personopplysninger
Alle som søker om forbrukslån hos STK Finans AS vil bli registrert med sin personlige informasjon i vår kundedatabase. Dette gjelder alle lånesøknader som sendes inn via internett, telefon, fax eller på andre måter. Den personlige informasjon som f.eks personnummer er nødvendig for å hente låntilbud fra långivere som vi samarbeider med. STK Finans AS tar ingen beslutninger basert på informasjonen man mottar, dette er opptil långivere vi samarbeider med. STK Finans AS innhenter ikke kredittopplysninger, men samtykke til innhenting av kredittopplysninger til långiverne vi samarbeider med.
STK Finans AS forbeholder seg retten til å bruke personlig informasjon som blir samlet inn i kundedatabasen til analyse og forbedring av selskapet sine produkter. STK Finans AS forbeholder seg retten til å bruke kundedatabasen i markedsføring av nye produkter eller tjenester.
Ved innsendelse av lånesøknad hos STK Finans AS samtykker du til at dine personopplysninger vil bli brukt av långivere vi samarbeider med til å innhente kredittopplysninger. Du samtykker også til at din personlige informasjon blir lagret i vår kundedatabase som blant annet brukes til markedsføring av nye produkter og tjenester.

§ 2 Samtykke/Godkjennelse til kredittsjekk
Ved å sende inn en lånesøknad om usikret lån via Lånemegleren.no samtykker du til at bankene vi samarbeider med kan sende elektronisk gjenpartsbrev på epost eller sms. Du forstår at kredittopplysningene samles inn av banker vi samarbeider med og ikke av STK Finans AS. Du godkjenner at personlig informasjon i søknaden, inkludert informasjon om din kreditt vil bli sendt via internett til banker STK Finans AS samarbeider med. Ved å sende inn en søknad om forbrukslån via Lånemegleren.no gir du STK Finans AS en fullmakt til å gjøre kredittsjekk og innehente ytterligere nødvendig informasjon fra banker og andre låneinstitusjoner.

§ 3 Avgrensninger av ansvar
STK Finans eller våre samarbeidspartnere er på ingen måte eller under noen omstendigheter ansvarlig for tap/skade som skyldes opptak av et usikret lån. Det er din oppgave å sikre at din økonomi klarer å betjene et lån og opptak av lån er en avgjørelse du selv må ta. Vi oppfordrer til måtehold.
STK Finans er ikke ansvarlig for tap/skader som skyldes krig, norsk eller utenlandsk lovgivning, streik eller andre lignende situasjoner. Dette gjelder også dersom STK Finans AS skulle bli utsatt for lignende situasjoner.

§ 4 Tvist / Konflikt
En eventuell tvist forsøkes i størst mulig grad å løses i minnelighet. Dersom dette ikke er mulig vil verneting være Oslo tingrett.