Kalkulator – se hva ditt lån vil koste

lånekalkulator

Å ta opp et lån innebærer selvsagt månedlige kostnader og disse kan det være greit å få en pekepinn på før man søker. I menyen til høyre kan du teste vår forbrukslån kalkulator som raskt vil gi deg et hint om hva lånet ditt vil koste deg. Du kan enkelt justere både lånebeløpet og nedbetalingstiden, og mens du gjør dette vil de månedlige kostnadene oppgis både i renter og terminbeløp – og dermed har du et estimat over hva du kan forvente deg når du søker.

Et forbrukslån og dets kostnader vil imidlertid beregnes individuelt for hver kunde, og tallene du får oppgitt i vår kalkulator vil altså kun være et estimat. Tilbudet du vil motta fra bankene vil dermed være avhengig av hvilken økonomisk situasjon du befinner deg i.

Hvis du ønsker et forbrukslån vil det være smart å søke via STKFinans.no. Vi tar i mot din søknad og sender den ut til flere forskjellige banker slik at vi kan innhente det beste tilbudet med den laveste renten til deg. Vi vil deretter formidle det beste lånet med de gunstigste betingelsene til deg slik at du kan vurdere det – husk at det er en uforpliktende søknad. Har du øvrig gjeld i form av kredittkort og forbrukslån kan det være smart å vurdere en refinansiering hvor du samler disse i et større lån. Et grep som dette kan innebære betydelige innsparinger hver måned.