Problemer med å få boliglån? Prøv hos oss!

boliglån

Mange opplever det som vanskelig å få et boliglån i en ‘vanlig’ bank, og årsakene til det kan være sammensatte. Det er ikke bare inntekten som bestemmer om man kan få utbetalt et lån til bolig, men faktorer som betalingsanmerkninger, inkassosaker og betalingsevne med mer spiller også inn.

Hvis det slike ting eller andre lignende faktorer som gjør at du ikke får boliglån i banken din kan du søke om et boliglån her på STK Finans – vi tar hensyn til din nåværende og fremtidige betalingsevne og ikke hvilken historikk du har. Du har også muligheten til å søke om et lån ved å stille sikkerhet i en bolig som du eier på nåværende tidspunkt. Maksimalt lånesum er begrenset opptil 85% av boligens verdi.

Boliglånene som tilbys hos oss går fra 250.000 kroner til 7.500.000 kroner med en rente fra 6,10%*. Hvis du overholder dine betalingsforpliktelser vil du få redusert renten med 1 prosentpoeng etter 2 år og ytterligere 1 prosentpoeng etter enda ett år.

Dette kan du låne penger til:
• En selveiet bolig (opp mot 85%)
• Bolig i borettslag (opp mot 85%)
• Hytte eller fritidshus (opp mot 85%)

Har du allerede funnet deg en bolig eller ønsker å finne ut hvor mye du kan få i lån? Da har du muligheten til søke om lån nå og få et tilsagn fra oss – noe som vil gi deg muligheten til å delta i budrunden hvis du har sett deg ut et passende objekt.
Husk også at du kan søke om refinansiering med sikkerhet i boligen din hvis du har øvrig gjeld som du ønsker å kvitte deg med.

Søk om lån hos oss ved å benytte deg av søknadskjemaet i høyremenyen.

* Rente fra 6,10% til 11,90%. Effektiv rente i henhold til Forbrukerombudets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 8.00%, 2 mill o/25 år, totalt kr 4.265.886