Hvor mye vil du låne?

LÅNEBELØP:

-
+

LENGDE PÅ NEDBETALING:

-
+
 • Terminbeløp:2083 kr
 • Rente:291 kr
 • Månedsbetaling:2374 kr

Representativt låneeksempel: eff.rente 17,89%, 65.000 o/5 år, etabl.geb. 900, totalt 96.030.

 • slide-1

  Inntil 500.000kr.
  Lån uten pant
  i objekt.
  Uforpliktende søknad.
  Rask tilbakemelding.

 • slide-2

  Fra 6,99% rente.
  Vi hjelper deg.
  Søk i dag - vi tar dialogen med banken!

banks image
1

Send inn søknad

Start med å fylle ut vår uforpliktende søknad.

Send inn søknad
2

Behandling

Våre medarbeidere behandler søknaden så snart den er levert.

Behandling
3

Utbetaling

Pengene utbetales til din bankkonto!

Utbetaling

Søk om billån uten sikkerhet på opptil 500.000 kroner

billån
Har du behov for et lån til bil har du muligheten til å søke om det hos oss, og vil tilbyr deg alt fra 5.000 – 500.000 kroner. Ved å søke om et billån uten sikkerhet her sørger vi for å innhente et så godt tilbud som mulig.

Vi sender din søknad ut til alle bankene vi samarbeider med og venter på deres tilbakemelding. På denne måten kan vi sikre deg et lån med best mulig betingelser og vi vil formidle det billigste tilbudet til deg. Husk at tilsagnet er uforpliktende og at du naturligvis kan takke nei hvis du ønsker det.

Lånet vi tilbyr er som sagt usikret og det betyr at du ikke behøver å stille noen form for sikkerhet overfor banken, og banken vil heller ikke ta pant i bilen din. Alt dette innebærer at søknadsprosessen går veldig raskt og at du vil ha pengene på konto kjapt – kanskje allerede samme dag som du søker.

Vi krever heller ingen egenkapital selv om du i andre banker ofte må ha 35%. 100% finansiering er derfor fullt mulig, og om bilen du vil kjøpe er gammel eller ny spiller ingen rolle. Du gjør som du vil med pengene og behøver ikke å oppgi hvilket objekt du ønsker å kjøpe verken til oss eller banken.

Start med å fylle ut vårt søknadsskjema og dermed er drømmen din om ny bil svært nærme å bli realisert. Bankene vi samarbeider vil gjøre en grundig vurdering av din økonomiske situasjon og deretter komme på banen med et tilbud på bakgrunn av denne.

Som sagt vil vi deretter kontakte deg og overbringe det gunstigste tilbudet og du kan deretter ta stilling til om du vil akseptere det eller ikke.

Fordelene ved å søke hos oss:
• Du behøver ikke å stille egenkapital.
• Du behøver ingen dyr kasko.
• Du behøver ikke å stille pant i bilen – og kan dermed selge den når du vil.
• Du behøver ikke å lure på om du får det beste lånetilbudet.