Søk om et bedriftslån på opptil 500.000 kr

Hvor mye vil du låne?

Månedsbetaling
Fra 2 659 kr
200 000 kr
8 år
Månedsbetaling
Fra 2 659 kr
+47

Jeg godtar brukeravtalen.

Nominell rente fra 7,49% til 21,95%. Effektiv rente fra 8,3% til 24,4%. Eksempel eff.rente 15,84%, 65.000, o/5 år, etabl.geb. 950, Totalt: 92.334,-.

Søk om et bedriftslån på opptil 500.000 kr

Mobile image

Går du med en drøm om å starte opp din egen bedrift eller et firma? Da er du ikke alene, og her på STK Finans kan vi hjelpe deg i gang!

Det er enkelt å starte opp sin egen bedrift i Norge i dag, og kostnadene med dette har blitt vesentlig redusert de siste årene. Man må allikevel ha en finansiering på plass og det kan du søke om her hos oss.

Hvis du ikke har oppsparte penger å begynne med eller ikke har funnet investor finnes det andre løsninger for å skaffe seg de nødvendige pengene. Ved å søke om et lån til bedrift kan du få den sårt tiltrengte egenkapitalen på plass, og da kan du konsentrere deg om det som virkelig betyr noe: nemlig bedriften din.

Søk nå

Du starter prosessen ved å fylle ut vårt søknadsskjema.

Behandling

Vi behandler søknaden din umiddelbart og gir deg tilbakemelding innen 15 minutter.

Valg av lånetilbud

Når søknaden er ferdig behandlet kan du velge et tilbud som passer dine ønsker.

Bankene som vurderer din søknad

Collector Bank logoBN Bank logoAS Financiering logoBB Finans logoEkspress Bank logoGjensidige Bank logoIkano Bank logoInstabank logoSantander Consumer Bank logoSvea Finans logoyA Lånet logoMonobank logoMyBank logoOptinBank logoBraBank logoKomplett Bank logoEasyBank logo Collector Bank logoBN Bank logoAS Financiering logoBB Finans logoEkspress Bank logoGjensidige Bank logoIkano Bank logoInstabank logoSantander Consumer Bank logoSvea Finans logoyA Lånet logoMonobank logoMyBank logoOptinBank logoBraBank logoKomplett Bank logoEasyBank logo
Mobile image

Du kan altså bruke et firmalån/bedriftslån uten sikkerhet til å etablere deg i markedet og som vi tidligere nevnte har det blitt billigere å starte opp. Kravet til egenkapital for å starte et AS er redusert fra 100.000 kroner til 30.000 kroner og det er utvilsomt mange som vil benytte seg av dette fremfor å opprette et enkeltpersonforetak. Det er flere grunner til det, men en av de viktigste er naturligvis at et AS er en egen selvstendig juridisk enhet. Det betyr at om noe skulle gå galt så står du ikke personlig økonomisk ansvarlig – det er kun egenkapitalen som kan gå tapt. Husk også på at myndighetene har fjernet revisjonsplikten for de små bedriftene slik at du også sparer inn disse kostnadene.

Det blir derfor nå gunstigere forhold for de som ønsker å starte en liten bedrift, og ved å søke om lån til firma hos oss er du som sagt raskt i gang.

Mobile image

Du har naturligvis muligheten til å bruke et forbrukslån til å starte et firma – du bruker pengene du låner hos oss akkurat slik du vil og ingen vil legge seg opp i hvilken type bedrift du ønsker å starte opp. Et lån uten sikkerhet er som kjent ikke bundet opp mot noe som helst og vi hjelper deg med å finne det gunstigste tilbudet. Din søknad videresendes til alle bankene vi samarbeider med og når vi får svar tilbake videreformidler vi det gunstigste tilbudet til deg. Tilbudet du mottar er uforpliktende og du bestemmer selv om du vil godta det.

Søk om et lån til å starte bedrift i dag og kom i gang!