Hvor mye vil du låne?

LÅNEBELØP:

-
+

LENGDE PÅ NEDBETALING:

-
+
 • Terminbeløp:2083 kr
 • Rente:291 kr
 • Månedsbetaling:2374 kr

Representativt låneeksempel: eff.rente 17,89%, 65.000 o/5 år, etabl.geb. 900, totalt 96.030.

 • slide-1

  Båtlån uten sikkerhet f. 6,99% nom. rente.
  Sammenlign tilbud.
  Finn best betingelser.

 • slide-2

  Int. 500.000kr.
  Tilbud fra inntil
  8 banker
  Uforpliktende søknad.
  .

banks image
1

Send inn søknad

Start med å fylle ut vårt smarte søknadsskjema!

Send inn søknad
2

Behandling

Vi behandler søknaden så snart den er mottatt i systemet

Behandling
3

Lånet utbetales

Så snart det beste tilbudet er valgt utbetales pengene til din bankkonto

Lånet utbetales

Søk om lån til båt på opptil 500.000 kroner

båtlån
Drømmen til mange nordmenn er å eie sin egen båt, og nå kan du realisere din drøm og søke båtlån hos oss på opptil 500.000 kroner.

Ved å søke om et båtlån her på STK Finans kan du få innvilget et beløp fra 5.000 kroner og opptil 500.000 kroner uten å stille sikkerhet og egenkapital. Pengene disponerer du akkurat slik som du måtte ønske, og ved å låne nå kan du slå til når du finner båten du er ute etter.

Vi samarbeider med en rekke banker, men felles for alle er det at de ikke tar pant i båten din og heller ikke tinglyser dokumenter – dette betyr at lånet ditt vil være raskt på konto, og kanskje allerede samme dag som du søker. Mange tilbyr sågar signering av dokumenter via BankID og dette er med på å fremskynde prosessen ettersom du da slipper treg postgang.

Hvis du skal søke om et båtlån på tradisjonell måte vil du ofte oppleve at banken setter krav til båtens standard og størrelse, men slike krav slipper du å forholde deg til hvis du benytter oss. Her er det dine behov og krav til båten som gjelder, og dette lånet gir deg frihet til å investere i akkurat den båten du måtte ønske. Ønsker du å kjøpe en båt som er i dårlig stand men som du har planer til å oppusse? Sett i gang: verken vi eller banken legger oss opp i hvordan du ønsker å disponere dine penger.

Fyll ut vårt søknadskjema nå og kom i gang med prosessen. Søknaden er svært ukomplisert å fylle ut og vi sender den deretter til flere banker. Vi vil deretter få tilbake flere uforpliktende tilbud og vil deretter presentere det lånet med de gunstigste betingelsene til deg. Velger du å slå til så hjelper vi deg til lånet er utbetalt.

Ved å velge båtlån fra oss får du:
• Ingen krav om å måtte stille egenkapital
• Full fleksibilitet – du bruker pengene slik du vil
• Ingen krav om pant