STK Finans

Båtlån uten sikkerhet f. 7,49% nom. rente

Sammenlign tilbud og finn de beste betingelsene

Hvor mye vil du låne?

Lånebeløp:250 000 kr
250000
Nedbetalingstid:10 år
10
Månedskostnad:
fra 3 732 kr *

* Eksempel nom. rente 12,90%, eff. rente 13,76%. 250 000 kr over 10 år.
Etableringsgebyr 950 kr. Kostnad 197 860 kr. Totalt 447 860 kr.

Nom. rente fra 7,49% til 26,9%. Eff. rente fra 8,99% til 31,3%.
Rente baseres på individuell kredittvurdering.

Søk om lån til båt på opptil 500 000 kr

Drømmen til mange nordmenn er å eie sin egen båt, og nå kan du realisere din drøm og søke båtlån hos oss på opptil 500 000 kr.

Ved å søke om et båtlån her på STK Finans kan du få innvilget et beløp fra 5 000 kr og opptil 500 000 kr uten å stille sikkerhet og egenkapital. Pengene disponerer du akkurat slik som du måtte ønske, og ved å låne nå kan du slå til når du finner båten du er ute etter.

Steg 1

Søk nå

Fyll ut vår søknad om forbrukslån.

Steg 2

Behandling

Vi behandler søknaden din og gir deg det beste lånetilbudet!

Steg 3

Penger på konto

Pengene utbetales direkte til din bankkonto!

Vi samarbeider med en rekke banker, men felles for alle er det at de ikke tar pant i båten din og heller ikke tinglyser dokumenter – dette betyr at lånet ditt vil være raskt på konto, og kanskje allerede samme dag som du søker. Mange tilbyr sågar signering av dokumenter via BankID og dette er med på å fremskynde prosessen ettersom du da slipper treg postgang.

Hvis du skal søke om et båtlån på tradisjonell måte vil du ofte oppleve at banken setter krav til båtens standard og størrelse, men slike krav slipper du å forholde deg til hvis du benytter oss. Her er det dine behov og krav til båten som gjelder, og dette lånet gir deg frihet til å investere i akkurat den båten du måtte ønske. Ønsker du å kjøpe en båt som er i dårlig stand men som du har planer til å oppusse? Sett i gang: verken vi eller banken legger oss opp i hvordan du ønsker å disponere dine penger.

Fyll ut vårt søknadskjema nå og kom i gang med prosessen. Søknaden er svært ukomplisert å fylle ut og vi sender den deretter til flere banker. Vi vil deretter få tilbake flere uforpliktende tilbud og vil deretter presentere det lånet med de gunstigste betingelsene til deg. Velger du å slå til så hjelper vi deg til lånet er utbetalt.

Ved å velge båtlån fra oss får du:

• Ingen krav om å måtte stille egenkapital

• Full fleksibilitet – du bruker pengene slik du vil

• Ingen krav om pant