Båtlån uten sikkerhet f. 7,49% nom. rente

Sammenlign tilbud og finn de beste betingelsene.

Hvor mye vil du låne?

Månedsbetaling
Fra 2 659 kr
200 000 kr
8 år
Månedsbetaling
Fra 2 659 kr
+47

Jeg godtar brukeravtalen.

Nominell rente fra 7,49% til 21,95%. Effektiv rente fra 8,3% til 24,4%. Eksempel eff.rente 15,84%, 65.000, o/5 år, etabl.geb. 950, Totalt: 92.334,-.

Båtlån uten sikkerhet f. 7,49% nom. rente

Sammenlign tilbud og finn de beste betingelsene.

Mobile image

Søk om lån til båt på opptil 500.000 kroner

Drømmen til mange nordmenn er å eie sin egen båt, og nå kan du realisere din drøm og søke båtlån hos oss på opptil 500.000 kroner.

Ved å søke om et båtlån her på STK Finans kan du få innvilget et beløp fra 5.000 kroner og opptil 500.000 kroner uten å stille sikkerhet og egenkapital. Pengene disponerer du akkurat slik som du måtte ønske, og ved å låne nå kan du slå til når du finner båten du er ute etter.

Send inn søknad

Start med å fylle ut vårt smarte søknadsskjema!

Behandling

Vi behandler søknaden så snart den er mottatt i systemet

Lånet utbetales

Så snart det beste tilbudet er valgt utbetales pengene til din bankkonto

Bankene som vurderer din søknad

Collector Bank logoBN Bank logoAS Financiering logoBB Finans logoEkspress Bank logoGjensidige Bank logoIkano Bank logoInstabank logoSantander Consumer Bank logoSvea Finans logoyA Lånet logoMonobank logoMyBank logoOptinBank logoBraBank logoKomplett Bank logoEasyBank logoNordax Bank logo Collector Bank logoBN Bank logoAS Financiering logoBB Finans logoEkspress Bank logoGjensidige Bank logoIkano Bank logoInstabank logoSantander Consumer Bank logoSvea Finans logoyA Lånet logoMonobank logoMyBank logoOptinBank logoBraBank logoKomplett Bank logoEasyBank logoNordax Bank logo
Mobile image

Vi samarbeider med en rekke banker, men felles for alle er det at de ikke tar pant i båten din og heller ikke tinglyser dokumenter – dette betyr at lånet ditt vil være raskt på konto, og kanskje allerede samme dag som du søker. Mange tilbyr sågar signering av dokumenter via BankID og dette er med på å fremskynde prosessen ettersom du da slipper treg postgang.

Hvis du skal søke om et båtlån på tradisjonell måte vil du ofte oppleve at banken setter krav til båtens standard og størrelse, men slike krav slipper du å forholde deg til hvis du benytter oss. Her er det dine behov og krav til båten som gjelder, og dette lånet gir deg frihet til å investere i akkurat den båten du måtte ønske. Ønsker du å kjøpe en båt som er i dårlig stand men som du har planer til å oppusse? Sett i gang: verken vi eller banken legger oss opp i hvordan du ønsker å disponere dine penger.

Mobile image

Fyll ut vårt søknadskjema nå og kom i gang med prosessen. Søknaden er svært ukomplisert å fylle ut og vi sender den deretter til flere banker. Vi vil deretter få tilbake flere uforpliktende tilbud og vil deretter presentere det lånet med de gunstigste betingelsene til deg. Velger du å slå til så hjelper vi deg til lånet er utbetalt.

Ved å velge båtlån fra oss får du:

  • • Ingen krav om å måtte stille egenkapital
  • • Full fleksibilitet – du bruker pengene slik du vil
  • • Ingen krav om pant